accommodatie

Onze Bed & Breakfast bestaat uit twee verschillende gastenkamers die zich op de eerste verdieping van de Lindenhof bevinden. Gastenkamer 1 heeft één tweepersoons boxspringbed en een bank die eventueel voor een derde persoon als slaapbank kan worden opgemaakt. Vraag naar de mogelijkheden.


Gastenkamer 2 heeft twee éénpersoons bedden die eventueel opgemaakt kunnen worden als een tweepersoonsbed. Deze kamer heeft ook een vaste wastafel. Er bevindt zich op de verdieping één badkamer met douche en toilet. Boekt u beide kamers dan deelt u die. Er is ook nog een apart toilet waar u dan gebruik van kunt maken.

 

Bij bezetting van één van beide kamers wordt de andere kamer vrijgehouden zodat u de gehele bovenverdieping voor uzelf hebt.


Ook is er de mogelijkheid voor het zetten van koffie en thee en kunt u gebruik maken van een koelkast en magnetron.

's Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in de tuinkamer of op één van onze tuinterrassen. Ook is er de mogelijkheid tot het zelf samenstellen van een lunchpakket bij het ontbijt (graag aangeven). De kosten bedragen € 5,50.

 

Helaas kunnen uw huisdieren niet mee tijdens uw verblijf op de Lindenhof. Roken is in het hele Bed & Breakfast niet toegestaan.

 

Wilt u weten of er nog plek vrij is in onze Bed & Breakfast? Klik dan hier om de boekingenkalender te bekijken.

nieuws